Autor: Indrek Kald • 9. aprill 2019

Latitude59 avalikustas osa programmist

Tehnoloogia- ja startupüritusel Latitude59 astuvad tänavu üles Peter Vesterbacka, Taavet Hinrikus, Morten Lund, aga ka Prezi, Pipderive’i jt idufirmade juhid.
Möödunud kevadel toimunud konverentsi külastas üle 2000 inimese.
Foto: Latitude59

16. ja 17. mail toimuva Latitude59 keskmes on lisaks tavapärastele iduettevõtluse ja e-riigi arendamise teemadele ka kestliku arengu ja ettevõtluse sümbioos, haridusinnovatsioon ja juhtimisteemad.

Tänavuste esinejate seas on näiteks legendaarne investor Morten Lund, kes on viimase 20 aasta jooksul olnud investoriks ja kaasasutajaks üle 200 ettevõttele, sealhulgas Skype, AirHelp ja Tradeshift.

Samuti esinevad presenteerimistarkvara Prezi asutaja ja juht Péter Halácsy, plokiahela tehnoloogial põhineva eluteaduste ettevõtte Rymedi asutaja David Stefanich, kõnekeskusi pilveteenusena pakkuva ettevõtte Talkdesk asutaja Cristina Fonesca ning Korelya Capitali asutaja Fleur Pellerin, kes on olnud Prantsusmaa kultuuriminister ja ettevõtlus- ning innovatsiooniminister.

Latitude59 on Eesti tehnoloogia- ja startupkonverents, mis toimus esmakordselt 2012. aastal. 2015. aastal Kultuurikatlasse kolinud sündmusel on lisaks konverentsiprogrammile ka ettevõtete vaheline matchmaking, varase faasi iduettevõtetele mõeldud Tehnopoli demoala ning koostöös äriinglite assotsiatsiooniga toimuv pitch-võistlus.

Möödunud kevadel toimunud konverentsi külastas üle 2000 inimese ning lavale astus üle saja esineja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052