Autor: ITuudised.ee • 15. aprill 2019

Baltikumi IKEA loob digitaalarengu meeskonna Vilniusesse

IKEA frantsiisivõtja Baltikumis ja Islandil loob Vilniusesse digitaalarengu meeskonna, et kiirendada jaekaubandusketi digitaalset üleminekut neljas riigis: Eestis, Lätis, Leedus ja Islandil. Esialgu 8-liikmelise meeskonna eesmärk on muuta IKEA Baltikumi ja Islandi turul jaekaubanduse digiliidriks.
Uue meeskonna tähtsaimateks projektideks saavad uute veebilahenduste väljatöötamine ja e-kaubanduse integratsioon Balti riikides ja Islandil.
Foto: IKEA

“Digitaalarengu meeskond keskendub Balti riikides ja Islandil kahele peamisele eesmärgile: kliendikogemuse parendamisele kõikides kanalites ja IKEA jaekaubandusketi töö tõhususe kasvatamisele. Pikaajaline eesmärk on muuta digitaalareng meie äri standardiks. Lühemas perspektiivis soovime parendada firma igapäevast toimimist. Praegu oleme kindlaks määranud juba 150 projekti, mis on vajalikud täieliku digikompetentsi tagamiseks,“ lausus Baltikumi ja Islandi IKEA peateabejuht Ölvir S. Sveinsson.

Hetkel otsib IKEA Vilniuse kontorisse kuute liiget, kes tooksid meeskonda enda ekspertteadmised projektijuhtimise, võrguarhitektuuri, Microsoft Dynamics NAV-süsteemide ja veebiarenduse vallas.

Ölvir S. Sveinssoni sõnul otsib firma spetsialiste nii Leedust kui ka teistest riikidest.

Nelja riigi peale kokku investeeritakse projekti esimesel aastal pool miljonit eurot ning igal järgneval aastal on plaanis investeerida lisaks miljon eurot.

“Oleme juba nii Baltikumis kui ka Islandil algust teinud edukate digitaalarengu projektidega, kuid uue meeskonna eesmärk on digitaalset üleminekut veelgi kiirendada, et täita pidevalt kasvavat vajadust digilahenduste järgi,” lausus Ölvir S. Sviensson.

Peateabejuhi sõnul saavad uue meeskonna tähtsaimateks projektideks uute veebilahenduste väljatöötamine ja e-kaubanduse integratsioon Balti riikides ja Islandil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755