Autor: Indrek Kald • 15. aprill 2019

Google sulges Inbox e-posti äpi

Google sulges aprillis oma populaarse Google Inbox äpi ning selle tarbijad saavad edaspidi kasutada rakendust, mis sisaldab mitmeid uusi funktsioone.
Aprillis tähistab Google´i e-posti platvorm Gmail oma 15. sünnipäeva.
Foto: Pixabay

Aprillis 15. tegevusaastat tähistav Gmail võimaldab nüüd näiteks e-kirjade väljasaatmist ajatada. Samuti on täiustatud nutika kirja koostamise funktsionaalsust, kalendrit ning kirjade automaatset kategoriseerimist.

Tele2 Eesti klienditeenindusdirektori Sirli Seliovi sõnul väärib uuendustest enim tähelepanu ajatamise funktsioon, mis võimaldab määrata kindla aja tulevikus, millal e-kiri saajale kohale toimetatakse.

"Selle põhieesmärk on, et saatja saaks austada adressaadi puhkeaega ja eelkõige töövälisel ajal saadetud töökirjad saajat ei häiriks," märkis Seliov, kelle sõnul ei pruugi uuendus olla koheselt kõigi kasutajate käsutuses.

"Uus nutika kirja kasutamise funktsionaalsus järgib inimese varasemat kirjutamisstiili, aimab ette, mida soovitakse kirjutada ja võimaldab seeläbi töö rutem valmis saada," selgitas Seliov. See funktsionaalsus on saadaval suuremates keeltes kõikidel Android seadmetel ning peagi samuti Apple’i iOS seadmetel.

Aprillis tähistab Google´i e-posti platvorm Gmail oma 15. sünnipäeva. Esialgu oli rakendus kättesaadav vaid kutsetega ja pakkus alustuseks kõigile kasutajatele 1GB mahtu. Täna on maailma populaarseimal e-posti platvormil 1,5 miljardit kasutajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755