Autor: Indrek Kald • 29. aprill 2019

PayPal käivitab Eestis P2P-teenuse

PayPal laiendas 25 Euroopa riiki, sealhulgas Eestisse, tasuta P2P-teenust , et muuta raha taotlemine, saatmine ja vastuvõtmine lihtsamaks.
P2P-teenus pakub lahendust kasutajatele, kellel on vaja teha makseid või neid vastu võtta.
Foto: PayPal

P2P-teenus pakub lahendust kasutajatele, kellel on vaja teha makseid või neid vastu võtta. Nüüd saab sõpradele ja pereliikmetele kiiresti raha saata, neilt raha vastu võtta ja raha taotleda tasuta PayPali rakenduse või veebisaidi kaudu.

"Uus teenus võimaldab teha Eestis eurodes lihtsaid mobiili- ja arvutimakseid ning ka riigiväliselt sõpradele ja pereliikmetele ELis ilma lisakuludeta, kui see ei hõlma raha konverteerimist. Vaja ei ole ka kontonumbrid, piisab ainult saaja e-posti aadressist," selgitas PayPali kaubamüügi ja turuarenduse osakonnajuht Baltimaades ja Venemaal Olga Lonshakova.

1999. aastal loodud PayPal pakkus esmalt pihuarvutites tehtavaid eramakseid. Täna pakutakse üle ilma erinevaid makselahendusi igas suuruses kauplejatele ja tarbijatele. USAs Nasdaqil noteeritud PayPali elektrooniliste maksete avatud platvormil on 267 miljonit aktiivset kasutajat.

PayPali platvorm - sealhulgas Braintree, Venmo ja Xoom, mis on saadaval enam kui 200 turul kogu maailmas - võimaldavad tarbijatel ja kauplejatel saada raha rohkem kui sajas vääringus, võtta raha oma pangakontolt rohkem kui 56 vääringus ning kontrollida oma PayPali kontoseisu 25 vääringus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052