Autor: Indrek Kald • 2. mai 2019

Londoni finantstehnoloogia firma juht tuli Luminori juhatusse

Luminori uue finantsjuhina alustas eile tööd Jonas Erikson, kes varem oli Londonis asuva finantstehnoloogia ettevõtte Procensus juhi ametis.
Luminori uus juhatuse liige Jonas Erikson.
Foto: LinkedIn

Eriksoni sõnul ootab ta uut väljakutset põnevusega. "Töö piirkonna suurimas pangas, millel on kogenud juhtkond ning võimsad eesmärgid, saab olema kindlasti üks huvitav teekond," sõnas ta pressiteates.

Luminori juhatuse esimees Erkki Raasuke väljendas heameelt Eriksoni liitumise üle. "Tänu tema muljetavaldavatele kogemustele finantsvaldkonnas ning teadmistele strateegiast, regulatiivsetest küsimustest ja kapitaliturgudest saab juhtkond uue väärtusliku liikme," ütles ta.

Enne Luminori töötas Jonas Eriksson Londonis baseeruva finantstehnoloogiaettevõtte Procensus juhina. Procensus on institutsionaalsetele investoritele mõeldud veebipõhine arvamus- ja küsitlusplatvorm.

Veel varem oli Erikson seitse aastat Swedbankis erinevatel juhtivatel ametikohtadel ning veelgi varem tegutses pea kümme aastat kapitaliturgudel, töötades JP Morgani ja Credit Suisse´i heaks.

Luminor on Baltimaades suuruselt kolmas finantsteenuste osutaja, kellel on umbes miljon klienti, 16% turuosa hoiuste turul ja 22% turuosa laenuturul.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755