Autor: Indrek Kald • 10. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Smaily liitis endaga Mikk Orglaane firma Mailbow

Meiliturunduse teenust pakkuv Eesti firma Smaily omandas konkureeriva ettevõtte Mailbow, sealhulgas kliendid ja meeskonna.
Mailbow asutaja Mikk Orglaan.
Foto: Mailbow

"Nii Smaily kui Mailbow on Eesti meiliturunduse teerajajad ning mõlemad ettevõtted on aastate jooksul toonud turule lahendusi, ilma milleta ei kujutaks paljud turundajad oma päevatööd enam ette," seisab Smaily tegevjuhi Erkki Markuse ja Mailbow asutaja Mikk Orglaane ühisavalduses.

Smaily tegevjuhi Erkki Markuse kinnitusel viis Mailbow omandamiseni ühine eesmärk. "Ei ole just palju ettevõtteid, kelle DNAs on tugev soov luua tuleviku turunduslahendusi, mille kasutamine oleks lihtne ning millest saadav kasu selgelt mõõdetav," kinnitas ta.

"Tehingu tulemusena võtame üle tarkvara, kliendibaasi ja meeskonna ning jätkame veelgi suuremana Smaily nime all," lisas Markus.

Smaily on juba alustanud Mailbow teenuste järk-järgulise üleviimisega Smaily platvormile. "Loomulikult teeme kõik endast oleneva, et kohanemine uue kasutajaliidesega oleks Mailbow klientide jaoks võimalikult mugav. Klientidele on igakülgseks abiks meie täienenud kasutajatoe meeskond," selgitas Markus.

Mailbow loojatele väljendas ta tänu kogemuse ja turu harimise eest. "Üheksa aasta jooksul on korraldatud üritust Email Summit, kus käis tarkust omandamas tuhandeid turundusega tegelevaid spetsialiste," märkis ta.

"Võime käsi südamel lubada, et Smaily ja Mailbow ühinenud teadmised valdkonna arendamisel aitavad kaasa Smaily arengule ning tänu sellele saame pakkuda rohkem võimalusi kõigile olemasolevatele ja uutele klientidele," sõnas Markus.

Enam kui kümneaastase kogemusega Smaily on suurim masspostitaja Eestis (turuosa 85%) ja üks suuremaid Baltimaades. Ettevõttel on tuhat maksvat klienti, kes saadavad igas kuus välja sada miljonit e-kirja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755