Autor: Indrek Kald • 13. mai 2019

Algab rebimine mõjukaima IT-juhi tiitlile

Kolmandat aastat ituudised.ee ja Äripäeva eestvõttel toimuva mõjukaima IT-juhi konkursile esitati 27 kandidaati. Võitja – Eesti edukaim IT-juht – tehakse teatavaks 22. mail Viru hotelli konverentsikeskuses toimuval "IT juhtimise aastakonverentsil 2019".
Žürii tööd juhib Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk.
Foto: Andres Haabu

Kandidaatide seast teeb valiku žürii koosseisus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Siim Sikkut, ITLi asepresident Ivo Suursoo, Leego Hanssoni partner Erkki Leego, Tallinna Tehnikaülikooli infotehnoloogia teaduskonna dekaan Gert Jervan ja Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk.

Žürii esimehe Toomas Truuvergi sõnul valitakse aasta mõjukamat IT-juhti, et esile tõsta ja seada eeskujuks neid inimesi, kellest sõltub Eesti majanduse edu üha rohkem.

"Räägitakse, et Eesti majandusel on peal klaaslagi, mis takistab kasvu ja edukamaks saamist. Võti on efektiivsus. Ja efektiivsus tähendab üldjuhul tehnoloogia rakendamist, seda nii äri- kui tootmisprotsessides," põhjendas ta sündmuse tähtsust. Truuvergi sõnul on mõjukaim IT-juht ja tema töö eeskujuks ja järgimiseks kolleegidele teistest ettevõtetest.

Žürii võtab kandidaatide hindamisel arvesse järgmisi aspekte: värskus, ellu viidud muudatuste mõjukus, innovaatilisus ja rakendatud lahenduste julgus, erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel, silmapaistev panus valdkonna arengusse, ettevõtte edukus. Võimalusel vaadeldakse perioodi alates eelmisest konkursist ehk aprill 2018 kuni aprill 2019.

Konkursi võitja – Eesti edukaim IT-juht – tehakse teatavaks 22. mail Viru hotelli konverentsikeskuses toimuval "IT juhtimise aastakonverentsil 2019".

"IT juhtimise aastakonverents 2019" on juba kolmandat aastat toimuv üritus, mille e eesmärk on IT juhi rolli mõjukuse ja tähtsuse esile tõstmine. Konverents keskendub tehnoloogia, äri ja inimeste juhtimise ühendamise teemale: kuidas olla leidlik, tark, tõhus, tuua ettevõttele tulu, kontrollida kulusid, saada aru tehnoloogiaspetsidest ja viia see keeruline teadmine lihtsalt tippjuhi ja reatöötajani. Ja veel, teha õigeid valikuid ja töötavaid infosüsteeme ning ikka rõõmu ja tegutsemislustiga. "See pole kerge amet, see on huvitav amet," öeldakse konverentsi tutvustuses.

Ettekannetega esinevad Eesti CIO Siim Sikkut, Eesti Energia IT-juht ja ühtlasi Eesti mõjukaim IT-juht 2017 Agnes Roos, LHV Panga infoturbejuht Tiit Hallas, Mooncascade´i tehnoloogiajuht, 2015. aasta noor ettevõtja Indrek Ulst, ERRi endine tehnoloogiajuht Risto Sirts, organisatsioonikonsultant ja juhtimistreener Margus Alviste. Kava leiate SIIT.

Konverentsile registreeruda (soodushind kehtib kuni pühapäevani, s.o 19.maini) saab SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755