Autor: Indrek Kald • 15. mai 2019

Latitude59 toob kokku 2500 osalejat

Homme Tallinnas algavale tehnoloogia, ettevõtluse ja innovatsiooni konverentsile Latitude59 oodatakse pea 2500 osalejat, kellest iga kümnes on investor.
Latitude59 peetakse taas Tallinnas Kultuurikatlas.
Foto: Latitude59
16.-17. mail Kultuurikatlas toimuva konverentsi programm koosneb 17 teemaplokist, ligi saja esineja hulgas on ettevõtjaid, teadlasi ja valdkondade tippspetsialiste. Sündmusele oodatakse ka rohkem kui 700 iduettevõtete asutajat-töötajat. Konverentsi avab President Kersti Kaljulaid.

Tänavuste esinejate seas on näiteks investor Morten Lund, kes on viimase 20 aasta jooksul olnud rahastajaks ja kaasasutajaks enam kui 200 ettevõttele, sealhulgas Skype, AirHelp ja Tradeshift. Samuti osale presenteerimistarkvara Prezi asutaja, haridusettevõtja Péter Halácsy. Prantsusmaalt on kohal endine kultuuriminister ja ettevõtlus- ning innovatsiooniminister, muuhulgas ka Bolti investeerinud riskikapitali ettevõtte Korelya Capital asutaja Fleur Pellerin. Samuti osaleb üritusle Soome sariettevõtja ja FinEst Bay Area visionäär Peter Vesterbacka.

Programmist leiab nii paneelvestlusi, esitlusi kui ka intervjuusid näiteks järgnevatel teemadel: ettevõtlus ja riiklikud investeerimisfondid, küberturvalisus, juhtimine ja juhi roll tehnoloogiaettevõtetes, meedia ja demokraatia, targa linna põhikomponendid, säästev areng, isikuandmed ja tervisetehnoloogiad, värbamine ja hüved, e-residentsus 2.0, ülevõtmiste ja ühinemiste strateegia, haridustehnoloogia.

Lisaks jagavad Karma riskiinvesteerimisfondi poolt korraldatud seminaride esinejad ettevõtete värsketele asutajatele kasulikke ideid äri eri teemadel ning varajase faasi iduettevõtetel on võimalus end tõestada pitch-võistlusel.

Ka sel aastal toimub mullu ülipopulaarseks osutunud matchmaking ning avatud on regiooni ettevõtteid tutvustav demoala. Veel toimub Latitude59 raames palju erinevaid kõrvalüritusi, muulhulgas riskiinvestoritele suunatud investorpäev ning autonoomse tehisintellekti temaatikat käsitlev seminar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755