Autor: Mari Kõlli • 22. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti mõjukaimaks IT-juhiks valiti Jan Aasa

Täna toimuval ITuudiste ja Äripäeva korraldatud IT-juhtimise aastakonverentsil kuulutati Eesti mõjukaimaks IT-juhiks 2019 Saint-Gobain Glass Estonia IT-teenuskeskuse juht Jan Aasa.
Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid Sergei Anikin, Innar Järva, Jan Aasa ja Katrin Reinhold, tagaplaanil žürii liikmed Toomas Truuverk ja Erkki Leego. Pildilt puudub nominent Birgy Lorenz.
Foto: Urmas Kamdron

Intervjuud Jan Aasaga saate lugeda SIIT. Žürii eripreemia mõjukaim IT-juht üldharidusvaldkonnas pälvis Tallinna Pelgulinna gümnaasiumi IT-arendusjuht Birgy Lorenz. Intervjuud Lorenziga saate lugeda SIIT.

Nominentide seas olid veel Katrin Reinhold (tervise ja heaolu infosüsteemide keskus TEHIK), Sergei Anikin (Pipedrive) ning Innar Järva (muusika- ja teatriakadeemia).

"Kolmandat korda toimunud konkurss Aasta Mõjukaim IT-juht 2019 on loodud IT-juhi rollis töötavate inimeste tunnustamiseks, kes on oskuslikult ja mõjukalt tegutsenud IT-juhina ja saavutanud oma ametis silmapaistvaid tulemusi või ellu rakendanud innovaatilisi lahendusi," rääkis konkursi üks eestvedajaid, Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk.

Oma eelistuse said konkursil öelda kõik soovijad ning esitada vabas vormis põhjendusega tiitlit vääriva inimese. Kokku esitati 27 ettepanekut, milles nimetati 24 IT-juhti koos selgitustega. Hindamisel arvestas žürii just viimase aja mõjukaid saavutusi ning otsustas sel aastal nimetada viis nominenti, kelle hulgast valiti konsensuse alusel võitja.

Konkursi eesmärk on tunnustada oskuslikku ja mõjukat IT-juhtimist Eestis tegutsevates ettevõtetes/organisatsioonides ning aidata kaasa ettevõtete digitaliseerimise taseme tõstmisele. Ettevõtmine soovib juhtida tähelepanu IT-juhtimise olulisusele ettevõtte/organisatsiooni edu saavutamisel.

Žüriisse kuulusid Siim Sikkut majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist, Toomas Truuverk Äripäevast, Ivo Suursoo ITList, Erkki Leego Leego Hanssonist ja Gert Jervan Tallinna tehnikaülikoolist.

Intervjuud teiste nominentidega: Innar Järva, Katrin Reinhold, ja Sergei Anikin.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755