Autor: Indrek Kald • 28. mai 2019

E-residendid peavad Kopenhaagenis seminari

Eesti saatkonnas Kopenhaagenis toimub homme esmakordselt regionaalne e-residentide seminar, kus tutvustatakse ärikeskkonda ja e-residentide võimalusi Eestis.
E-residentsuse programmi juht Ott Vatter.
Foto: e-resident.gov.ee

Suursaadik Märt Volmer tutvustab tänastele ja homsetele e-residentidele Eesti ärikeskkonda. Aet Veski Tallinnast e-residentide meeskonast räägib programmist ja vastab küsimustele. Kristella Kõrgesaar teenusefirmast 1Office juhendab uusi e-residente, kuidas alustada ja hallata ettevõtet Eestis.

Seminari eel on võimalik kätte saada e-residendi pakett ning seminari järel toimub mõttevahetus.

Taanis on 356 e-residenti, samas on Kopenhaagen tõmbekeskusena koduks ka Lõuna-Rootsi, Hollandi, Itaalia jt e-residentidele.

E-residentsus on isikustaatus, mille abil Eesti lubab teiste riikide kodanikel turvaliselt kasutada oma avalikke ja erasektori e-teenuseid. Pea 50 000 e-residenti esindavad 162 maailma riiki ning on loonud Eestis üle 6000 ettevõtte.

Programm on toonud Eestile mõõdetavat tulu 17,8 miljonit eurot, samas kulud on olnud 7,4 miljonit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755