Autor: Indrek Kald • 27. mai 2019

EAS saab uue juhatuse liikme Luminori IT-poolelt

1. juulist asub EASi sisemiste tugiüksuste valdkonnajuhi ja juhatuse liikmena tööle Martin Mark, kes varem töötas Luminori panga tehnoloogia divisionis arendusprojektide juhina.
EAS saab kolmanda juhatuse liikme.
Foto: Julia-Maria Linna

Margi vastutusalasse ettevõtluse arendamise sihtasutuses kuuluvad kuuluvad IT-, personali-, õiguse- analüüsi- ja finantsüksused ning järelevalve- ja riskijuhtimine.

Estonian Business Schoolis rahvusvahelise ärijuhtimise ja ärirahanduse eriala lõpetanud Martin Mark on õppinud ka Glasgow´s Šotimaal Strathclyde´i ülikoolis ärirahanduse õppetoolis.

"Mul on väga hea meel, et Mark otsustas meie meeskonnaga liituda ning tuua EASi väga tugevat äriarenduse ja muudatuste juhtimise kompetentsi. Tema mitmekesine finantssektori ja IT ning mastaapsete riikideüleste arendusprojektide juhtimise taust toetab EASi strateegia elluviimist," kommenteeris EASi juhatuse esimees Alo Ivask.

Viimased kaks aastat on Mark töötanud Luminori panga tehnoloogia divisionis arendusprojektide juhina. Sellele eelnevalt oli ta viis aastat Nordea panga Baltimaade äriarendusprojektide juht ning vastutas kolmes Balti riigis eurole ülemineku projektide eest. Samuti on Mark töötanud korporatiiv- ja jaepanganduses ning erinevates panga tugiüksustes.

EASi juhatuses on kokku kolm liiget: juhatuse esimees Alo Ivask, Sigrid Harjo ja alates 1. juulist Martin Mark. Töötajaid on EASis 266 ning selle aasta eelarve maht 81,3 miljonit eurot.

EASi välisesindused asuvad Helsingis, Stockholmis, Oslos, Kopenhaagenis, Hamburgis, Amsterdamis, Londonis, Pariisis, Kiievis, Astanas, New Delhis, Dubais, Pekingis, Tokios, Singapuris ja Silicon Valleys.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052