Autor: Indrek Kald • 27. mai 2019

London City meer õpib Eesti e-kogemustest

Täna-homme kuulab Tallinnas Eesti kogemusi e-lahenduste ja digitaalse arengu vallas Londoni finantskeskuse linnapea Peter Estlin, kelle tööks on toetada majanduslikke sidemeid Ühendkuningriigi ja teiste riikide vahel.
London City linnapea ehk lordmeer Peter Estlin.
Foto: Jason Alden

Esmaspäeval külastab London City linnapea ehk lordmeer Peter Estlin Tallinna tehnikaülikooli, kus teadlased tutvustavad talle targa linna kontseptsiooni ja e-lahendusi. Jutuks tuleb ka London City tulevik ja innovatsioon. Koos ülikooli rektor Jaak Aaviksooga tehakse TTÜ linnakus ka sõit Eesti teadlaste loodud isesõitva autoga.

London City linnapea esineb täna kell 16 Mektorys ka avaliku kõnega ja osaleb seejärel paneeldiskussioonis "London City tulevik: üleilmsete finantsteenuste innovatsioon".

Lordmeer külastab Tallinna 26.–28. mail eesmärgiga õppida Eesti kogemusest e-lahenduste ja digitaalse arengu vallas ning tutvustada Londoni finantskeskuse võimalusi. Visiidi käigus kohtub ta ka Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga, et saada ülevaade Tallinna targa linna arendustest ning külastab ettevõtet Proud Engineers, et arutada Eesti e-lahendusi. Kavas on veel kohtumised tehnoloogiaettevõtjate ja pangandussektori esindajatega.

Londoni City lordmeer on Londoni finantskeskuse linnapea, kes valitakse ametisse üheks aastaks. Lordmeer on Londoni City kõneisik, kes juhib briti äridelegatsioone rahvusvahelistel turgudel ning kelle tööks on toetada majanduslikke sidemeid Ühendkuningriigi ja teiste riikide vahel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052