Autor: Indrek Kald • 11. juuli 2019

Eesti Loto korraldab rahvusvahelise tarkvarahanke

Riigifirma Eesti Loto korraldab rahvusvahelise hanke, mille tulemusena vahetab järgmisel aastal välja oma veebikeskkonna sisuhaldusmootori ning mängijate haldamise tarkvara.
Koostöös Tieto Estoniaga sai Eesti Loto veebikeskkond hiljuti kasutajasõbralikumaks.
Foto: eestiloto.ee

Eesti Loto juhi Riina Roosipuu sõnul töö kliendikogemuse parandamisel ja teenuse arendamisel jätkub. "Käimas on rahvusvaheline hange, mille tulemusena vahetame järgmisel aastal välja ka veebikeskkonna sisuhaldusmootori ning mängijate haldamise tarkvara. Lisaks on plaanis veel mitmeid teisi uuendusi," ütles ta.

Koostöös Tieto Estoniaga sai Eesti Loto veebikeskkond hiljuti kasutajasõbralikumaks, lihtsamaks ning mugavamaks. Lisaks paljudele teistele uuendustele saab lotopileteid nüüd osta ka mobiili vahendusel.

Riina Roosipuu sõnul tegeleti esmajärjekorras sellega, mis on Eesti Loto klientide jaoks vajalik ja pikalt oodatud, ehk võimalusega soetada pileteid ka mobiilseid seadmeid kasutades.

Eelmisel nädalal valminud uuenduste käigus lisandus palju uusi funktsionaalsusi nagu lihtsam pliks-plaks pileti numbrite muutmine, mugavam pileti maksumuse kuvamine ja parem ülevaade võiduvõimalustest.

Tieto Estonia juhi Anneli Heinsoo sõnul ostab Eesti Loto erinevate arvloteriide mängijatest ligemale 190 000 lotopileteid veebist. "Kui siiani kasutasid lotomängijad ajale jalgu jäänud kujundusega veebikeskkonda, siis uus disain ja selle senisest oluliselt parem mobiilsete seadmete tugi avab kõikidele nendele kasutajatele lihtsa ja mugava võimaluse lotot mängida," sõnas ta.

Eelmisel nädalal avalikuks tehtud uus veeb on esimeseks etapiks Eesti Loto tehnilise platvormi uuendamisel. Anneli Heinsoo sõnul Tieto Estonia ja Eesti Loto lepinguline koostöö jätkub, et lotomängijate kasutajakogemust veelgi paremaks muuta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755