Autor: Indrek Kald • 18. juuli 2019

Fitlap.ee sai uue arendusjuhi ZeroTurnaroundist

Eesti suurima veebipõhist toitumisnõustamist pakkuva ettevõtte fitlap.ee uueks arendusjuhiks sai Raul Valge, kel on üle kümne aasta arenduskogemust IT-firmades, sh Playtech, ZeroTurnaround ja Cleveron.
Fitlap.ee uus CTO on Raul Valge.
Foto: Fitlap.ee

"Rauli-suguse kogemusega inimese lisandumine meie tiimi on väga suur samm edasi. Arendame ülemaailmset teenust, seepärast on ülimalt oluline, et kõik töötaks laitmatult," ütles fitlap.ee kaasasutaja Heikki Mägi.

Toitumisnõustamist pakkuva ettevõtte selle aasta planeeritav käive ületab miljoni euro piiri. Platvormi fitlap.ee on kasutanud üle 200 000 Eesti inimese.

Ettevõtte teatel on nende selle aasta peamiseks eesmärgiks kiire kasv ja jõuline sisenemine välisturgudele.

"Oleme Eestis saavutanud märkimisväärse edu. Nüüd aga on aeg riigipiirid purustada ja teha suuri asju ka väljaspool meie kallist kodumaad. Oleme saanud kinnitust, et meie teenus teeb tõesti tervisliku toitumise inimeste jaoks lihtsamaks," ütles Heikki Mägi.

OÜ Fitlap haldab välisturgudel järgmisi veebilehti: fitlap.com, fitlap.co.uk, fitlap.ru, fitlap.fi, fitlap.fr ja fitlap.lv.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755