Autor: Indrek Kald • 25. juuli 2019

Pipedrive võtab ette suurfirmad

Müügitarkvara ettevõte Pipedrive esitles eile New Yorgis uut lahendust, hakates esmakordselt pakkuma suurtele firmadele väljatöötatud tarkvara, et viiekordistada suurettevõtetest klientide turuosa.
Pipedrive´i tegevjuht Timo Rein.
Foto: Eiko Kink

Pipedrive´i tegevjuhi Timo Reini sõnul selgus viimase aasta jooksul erinevas suuruses ettevõtete seas tehtud turu-uuringuist, et napib lahendusi, mis vastaksid just suurte ettevõtete müügitiimide ootustele ja vajadustele.

"Pipedrive on oma praeguse edu saavutanud eelkõige väikeste ning keskmise suurusega ettevõtete turul. Kuna osad neist on tänaseks koos meiega juba suurteks firmadeks kasvanud, on meil head kogemused suurettevõtete müügitiimide aitamisel ning usume, et saame selles segmendis oma tegevust oluliselt laiendada," sõnas Rein.

Täna moodustavad suured ettevõtted Pipedrive´i kliendibaasist ligi 2%, eesmärk on tõsta see kümnendikuni.

Pipedrive tõi eile turule uue teenusepaketi Enterprise, mis on mõeldud spetsiaalselt suurte ettevõtete müügiinimestele. Uue teenusega liitunud tiimid saavad lisaks teiste pakettide tööriistadele personaalse kliendihalduri, tehnilise nõustamise telefoni teel ning abi tarkvara kasutuselevõtul ja kohandamisel.

Lisaks asendab Pipedrive olemasolevad teenusepaketid uutega, milles on senisest rohkem rakendusi ning kasutusvõimalusi:

Essential (endine Silver-pakett) sisaldab nüüd kõiki olulisemaid vahendeid müügitöö tegemiseks. Uue teenusena lisandub tehisintellektil põhinev nõustamine, samuti on kliendil senisest rohkem võimalusi teenuste kohandamiseks.

Advanced (endine Gold-pakett) hõlmab lisaks eelmisele paketile muuhulgas automaatset logimist ja e-kirjade sidumist, mis kiirendab müügitehingute sõlmimist.

Professional (endine Platinum-pakett) annab müügijuhtidele reaalajas ülevaateid müügitiimi tegevusest. Uue funktsioonina saab koostada kohandatud e-kirju suurtele postiloenditele, sisseehitatud helistamissüsteem võimaldab teha kuni 300 minutit tasuta kõnesid läbi Pipedrive´i tarkvara ning tänu uudsele analüütilisele võimekusele saavad müügijuhid senisest parema ülevaate müügiinimeste tegevusest.

Samuti lansseeritakse täiesti uus Pipedrive´i mobiiliäpp, mis hoiab müügijuhte oma tiimi tegemistega kursis.

Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara kasvavatele müügitiimidele. Täna kasutab Pipedrive´i müügitööriistu ligi 90 000 klienti rohkem kui 150 riigis ning firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses investeeringuid.

Pipedrive´i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, New Yorgis ja Prahas, ettevõttes töötab üle 500 inimese.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755