Autor: Indrek Kald • 26. juuli 2019

Tallink Takso loobus Taxofoni äpist

Tallink Takso ja Takso 24 loobusid senisest äpist Taxofon ning võtsid kasutusele uue, Eestis arendatud taksoäpi Taxilink. Võrreldes olemasolevate äppidega pakub uus rakendus kliendile alati plafooniga ametlikku taksot.
Tallink Takso uus äpp Taxilink.
Foto: Tallink

"Uus, traditsioonilistele taksodele suunatud platvorm vastab kõikidele tänapäevastele arusaamadele takso tellimisest ja sõidu eest maksmisest. Kui praegu turul olevad äpid arvutavad sõiduhinna sisse liiklusummikud, ootejärjekorrad jms, siis Taxilink äpp tagab kliendile alati ühe hinna ehk kasutuskindluse," märkis Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa.

Lisaks võib tema sõnul olla klient kindel, et Taxilinki kaudu tellides saab ta ametliku takso ja kindluse ka teenuse kvaliteedis. "Juhi taust on kontrollitud ja tal on olemas kõik seaduse poolt nõutud oskused, load ja sertifikaadid ning auto ise on uus ja tehniliselt korras, vastab euronormidele ja on liikluses kindlustatud taksona," selgitas Uusmaa.

Pärast Taxilink äpi allalaadimist ja kasutustingimuste aktsepteerimist saab klient siduda sellega oma krediitkaardi ja kõik järgnevad maksetega seotud toimingud kulgevad automaatselt. Soovi korral on võimalik maksta ka sularaha või ettevõtte kaardiga.

Enne sõitu on võimalik tutvuda orienteeruva maksumusega ning takso kohale jõudmiseks kuluva ajaga. Hind arvutatakse taadeldud taksomeetri kaudu ning tasu arvestatakse kas kilomeetri tariifi või ajatariifi järgi – mitte korraga. Kõik taksosõidud on alati sama hinna alusel arvutatud - olenemata päevast ja kellaajast.

Taxilinki kaudu taksot tellides saadetakse kliendile alati kõige lähemal olev sõiduk. Kasutaja saab tellida takso ka kellajaliselt ette enne kohtumist või tähtsat sündmust.

ASi Tallink Takso kaubamärkide Tallink Takso, Tallink Taksobuss ja Takso24 all sõidab üle 200 auto. Taksofirma omanikud on AS Infortar ja laevandusfirma AS Tallink Grupp.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755