Autor: Indrek Kald • 8. august 2019

Elisa tutvustab Pärnu Sunseti terrassil ajutist välikontorit

Reedel saavad kõik huvilised teha tööd värskes õhus asuvas pop-up välikontoris, mis avatakse üheks päevaks suvepealinnas Pärnu rannas ööklubi Sunset terrassil.
Ajutine välikontor on reedel avatud Pärnu rannas ööklubi Sunset terrassil.
Foto: Elisa

Välikontor on tavapärase kontori pop-up versioon, mis toimub vabas õhus ja annab võimaluse suviste ilmade nautimiseks veeta tööpäev tavapärasest rutiinsest tööpäevast erinevas keskkonnas.

Elisa personali valdkonna juhi Kaija Teemägi sõnul toimub välikontor esimest korda ka pealinnast väljaspool. "Ja mis oleks parem, kui teha seda suvepealinnas. Ilmselt on paljud unistanud sellest, et saaks tööd teha mere ääres, laine loksumise taustal. Reedel on see täiesti võimalik," märkis ta.

Sunseti terrassile üles seatud välikontoris on tööks tasuta kiire mobiilne internet, istumiskohad, päikesevari, nutiseadmete laadimisvõimalus ja värske kohv. Halva ilma korral toimub kontor Sunseti tuule ja vihma eest kaitstud siseterrassil.

Kaija Teemägi lisas, et väljas töötama on oodatud kõik, võib tulla üksi või kogu tiimiga, pidada kliendikoosolekut või ajurünnakut. "See on hea võimalus veeta asjalik tööpäev Pärnus ja hiljem suvepealinna restoran-kohvikuid ja üritusi nautida" sõnas ta. Teemägi rõhutas, et kaugtöökontor pole vaba reede ning kutsus üles kõiki veetma produktiivset ja asjalikku tööpäeva.

Lisaks välikontorite korraldamisele praktiseerib Elisa ettevõttesiseselt ka muid erinevaid targalt töötamise viise, alustades kaugtööst kuni ajatöö erinevate vormideni, nagu näiteks kuuetunnised tööpäevad esindustes ning neljapäevased töönädalad telemüügis.

Pop-up välikontorid toimuvad sel aastal Tallinnas, Pärnus ja Tartus. Lisaks 9. augusti Pärnu välikontorile saab värskes õhus tööd teha ka 16. augustil Tartus, Küüni tänava pargis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755