Autor: Indrek Kald • 1. september 2019

IIZI Kindlustusmaakleri tehnoloogiaüksus sai uue juhi

Eesti suurima kindlustusvahendusega tegeleva ettevõtte IIZI Kindlustusmaakler AS tehnoloogiaüksust hakkab juhtima Priit Piile.
IIZI Kindlustusmaakler ASi tehnoloogiaüksust hakkab juhtima Priit Piile.
Foto: Iizi

"IIZI on viimase aastaga teinud läbi märkimisväärseid muudatusi nii siseselt kui ka väliselt. Tehnoloogiline tugi on kõigi arengute keskpunktiks, tänu millele saame jõuliselt edasi liikuda," kommenteeris IIZI juhatuse esimees Igor Fedotov.

Priit Piilel on üle 20 aasta IT-juhtimise kogemust nii rahvusvahelisest kontsernist kui idufirmade maailmast. Ta on tegutsenud pikalt telekommunikatsiooni ja online-meedia valdkonnas ning viimastel aastatel finantstehnoloogia sektoris.

"Iizi on tugev bränd ja turuliider. Ma olen ka ise kliendina Iizi pikaajaline fänn. Mul on hea meel rakendada oma kogemusi ja teadmisi, et veelgi tugevdada Iizi positsiooni kindlustusmaailma innovatsiooniliidrina ning vahendada tehnoloogia-alast sünergiat ka Iizi gruppi," lisas Piile.

Priit Piile on töötanud peilerifirmas Baltcom, tarkvarafirmas Helmes, virtuaalses mobiilioperaatoris Bravocom. Aastail 2007-12 oli ta Delfi IT-juht, 2012-15 Ekspress Digitali juhatuse liige, 2016-17 Maksekeskuse tehnoloogiajuht ning 2017-19 Inbanki tehnoloogiajuht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474