Autor: Indrek Kald • 9. september 2019

LinkedIn valis Monese 25 kuumima idufirmast tööandja hulka

Eesti finantstehnoloogia ettevõte Monese valiti LinkedIn poolt Suurbritannia 25 idufirma sekka, kus professionaalid hetkel kõige enam töötada soovivad. Monese on LinkedIni TOPis 17. kohal.
2015. aastal startinud Monese on mobiilipõhine pangandusäpp.
Foto: Monese

LinkedIn avalikustas selle aasta ihaldusväärseimad startivad ettevõtted, mis pole vanemad kui seitse aastat. Need on kiiresti kasvavad, üle maailma talente kaasavad ja tihti elamise ja töötamise tavapäraseid piire nihutavad tööandjad. LinkedIn list koostati 645 miljoni liikme tegevust analüüsides.

2015. aastal startinud Monese on mobiilipõhine pangandusäpp, mis võimaldab uude riiki elama asunud inimesel luua omale maksekonto kolme minutiga. Täna tegutseb Monese 31 Euroopa riigis ja kevadel teatas ettevõte esimese miljoni kasutajani jõudmisest.

Järgneva aasta jooksul plaanib Monese laienemise käigus luua 400 uut töökohta. Praegu on Moneses enam kui 70 ametit täitmisel Tallinnas, Londonis, Lissabonis, Berliinis, samuti Austrias, Hispaanias ja Itaalias.

Tallinnas Telliskivi linnakus asub 200 töökohaga Monese suurim kontor. Aasta lõpuks on plaanis kõik ametikohad Eestis täita ning seejärel laieneda veelgi.

Monese töötajate värbamisse panustavad mitmes riigis värbamisagentuurid, samuti tegeleb igapäevaselt uute inimeste leidmisega kuus Monese töötajat. Kokku on Moneses pakkumisel 19 eri ametit, mis tähendab, et huvipakkuvate oskuste skaala on tavapärasest laiem. Iga töötaja saab omale kaasa Monese aktsiaoptsiooni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474