Autor: Indrek Kald • 20. september 2019

Kino: "Ükssarvikut" käiakse vaatamas tervete firmade kaupa

Idufirmadest rääkiv uus Eesti mängufilm "Ükssarvik" on osutunud populaarseks ettevõtete seas, kes broneerivad kinodes terveid saale või ostavad välja korraga kümneid pileteid.
Filmi "Ükssarvik" režissöör on iduettevõtja ja investor Rain Rannu.
Foto: Andres Haabu

"Meie Tartu ja Viljandi kinodes on huvi olnud mõnevõrra väiksem, aga Coca-Cola Plazas on filmi linastumisest saati olnud iga päev kohal vähemalt üks kollektiiv, kes on saali broneerinud. Neile lisanduvad veel need ettevõtted, kes lihtsalt ostavad kohapeal piletid eraldi välja," selgitas kinooperaatori Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

Tema sõnul on suurim huvi 38kohalise sviidi broneerimise vastu, seni suurim kollektiiv ostis suuremas saalis korraga välja lausa 112 kohta.

"Ükssarvik" jutustab kahe noore iduettevõtja teekonaast n-ö kodugaraažist maailma tehnoloogia mekasse Silcon Valleysse USAs. Lugu põhineb enam kui 30 reaalse Eesti iduettevõtja juhtumistel ning kogemustel.

Filmi režissöör on iduettevõtja ja investor Rain Rannu, kellele on see juba teine linateos. "Üksiksarviku" peaosades mängivad Liisa Pulk ja Henrik Kalmet.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755