Autor: Indrek Kald • 4. oktoober 2019

iDeali juht: ärikliente meelitab Apple´i toodete renditeenus

Eestis mitukümmend aastat Apple´i tooteid müünud iDeali tegevjuhi Antti Aduri sõnul tulevad ettevõtted tänapäeval kliendiks eeskätt tänu renditeenusele.
iDeali kaubamärki kasutava M Arvutid ASi tegevjuht Antti Adur.
Foto: Egon Ligi

"Üha rohkem leiavad meid üles ärikliendid, kes tänu uuele mugavale renditeenusele on avastanud enda jaoks just Apple´i seadmed," tõdes iDeali kaubamärki kasutava IM Arvutid ASi juht.

Lisaks äriklientidele on Aduri sõnul positiivset kasvutrendi näha muudeski kliendisegmentides. "Apple´i brändist inspireeritud noored on kindlasti üks tähelepanuväärsemaid sihtgruppe," märkis ta.

iDeal avas täna Ülemiste keskuses uue, 240 ruutmeetril laiuva Apple´i müügisalongi, mis ühtlasi teeb sellest Eesti suurima Apple´i toodete esinduse. Ülemiste keskus uue müügikohana oli iDeali jaoks üks pikaajalisemaid eesmärke, plaane peeti juba aastast 2015.

"Ülemiste iDeali avamine on meile eriline just raske tööga saavutatud tulemuse valguses. Oleme soovinud Ülemiste ümbruses elavaid ja töötavaid kliente juba ammu paremini teenindada ning nüüd on meil selleks kõik võimalused," kommenteeris Antti Adur.

Rohkemate salongide avamist iDeali tegevjuht lähima aasta perspektiivis ei ennusta, kuna järgmiste kuude prioriteet on vastavatud esinduse võimalikult hea käivitamine.

"Uute esindussalongide avamine on koostöös Apple´iga strateegiline protsess, mis võib võtta rohkem kui pool aastat. Oleme arutanud Eesti turu võimalusi ning ma usun, et Ülemiste ei saa olema meie viimane avatav salong," lisas Adur.

Lisaks iDealile müüb ja hooldab Apple´i tooteid Eestis ka Heiti Kenderi asutatud ning nüüd suurärimees Margus Linnamäele kuuluv Valge Klaar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755