Autor: Indrek Kald • 14. oktoober 2019

Võrgu arendamine toob lähinädalail Telia mobiilsidesse katkestusi

Telia viib oktoobris ja novembris läbi võrguarendustöid, mille tõttu võib öösiti esineda erinevates piirkondades lühiajalisi häireid mobiilsideteenuste kasutamisel.
Töid teostatakse Telia võrgus järk-järgult, mistõttu on eri öödel mõjutatud erinevad piirkonnad.
Foto: Andres Haabu

Arendustööd toimuvad 14. oktoobrist 5. novembrini ning neid teostatakse vahemikus kell 4.00-6.00. Tööde ajal võib umbes pool tundi olla häiritud Telia võrgus mobiilsideteenuste kasutamine. Töid teostatakse järk-järgult piirkondade kaupa, mistõttu on eri öödel mõjutatud erinevad piirkonnad.

Sel nädalal on tööde tõttu mõjutatud järgnevad piirkonnad:

15. oktoober: Järva (Järva maakond), Väike-Maarja (Lääne-Viru maakond), Vajangu (Tapa, Lääne-Viru maakond), Saku (Harju maakond), Vedu (Tartu maakond), Vara (Tartu maakond).

16. oktoober: Mustla (Paide, Järva maakond), Saue (Harju maakond), Ohtu (Harju maakond), Kehtna (Rapla maakond), Rapla (Rapla maakond), Kündja (Võru maakond).

17. oktoober: Vaopere (Rapla maakond), Kose (Harju maakond), Raasiku (Harju maakond), Lääne-Nigula (Lääne maakond), Vormsi (Lääne maakond), Kohtla-Nõmme (Ida-Viru maakond), Lüganuse (Ida-Viru maakond), Viru-Nigula (Ida-Viru maakond), Otepää (Valga maakond), Tõrva (Valga maakond).

Mobiilside häirete puhul saab vajadusel helistada numbrile 112 teiste operaatorite võrke kasutades. Selleks tuleb helistamise eel eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart või teha mobiiltelefonile taaskäivitus ja PIN-koodi sisestamise asemel helistada hädaabinumbrile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474