Autor: Indrek Kald • 15. oktoober 2019

Eesti kindlustustehnoloogia firma võitis Saksa äriauhinna

Inzmo kaasasutaja Meeri Rebane.
Foto: Andras Kralla
12 Euroopa riigis tegutsev Eesti kindlustustehnoloogia ettevõte Inzmo võitis Saksamaal aasta silmapaistvaima kindlustusvaldkonna suunaja äriauhinna.

Inzmo tõusis esile äri kasvunumbrite ja tervikliku kindlustusplatvormi poolest. Võistluse esikolmikusse pääsesid veel Belgia idufirma WeGroup ja Šveitsi ettevõte i-Surance.

"Oleme selle tunnustuse eest väga tänulikud. Meil on hea meel, kui hinnatakse seda, et panustame tervesse kindlustuse väärtusahelasse ega sea prioriteediks ainult lõpptarbija mugavust. Kui juba uuendada ja digitaliseerida, siis peab kogu protsess käima nii-öelda ühte jalga," kommenteeris Inzmo kaasasutaja Meeri Rebane.

Kindlustustehnoloogia äriauhinda annab juba mitmendat aastat välja EXECinsurtech, mis korraldab lisaks samanimelist Euroopa suurimat kindlustustehnoloogia konverentsi. Esmalt toimus avalik hääletus, mille järel valiti kümne finalisti seast välja võitjad. Otsuse langetas 26 valdkonna eksperdist koosnev žürii. Kasvuettevõtete kategoorias võistles lisaks Inzmole üle saja rahvusvahelise ettevõtte.

12 Euroopa riigis tegutseva Inzmo peakontorid on Tallinnas ja Berliinis, ettevõtte partnervõrgustikku kuulub üle tuhande kindlustusmaakleri ja jaemüüja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052