Autor: Indrek Kald • 21. oktoober 2019

Helmes sai ainsana Microsoftilt arenduse kuldtaseme

Eesti üks suuremaid tarkvarafirmasid Helmes sai ainsa siinse ettevõttena tänavu Microsofti arenduse kuldtaseme.
Helmese asutaja ning suuromanik Jaan Pillesaar.
Foto: Andres Haabu

Kokku uuendas Helmes oma Microsofti partneristaatust seitsmes kategoorias ning teenis neli kuld- ning kolm hõbetaset.

Helmese Microsofti ärisuunajuhi Mart Lehtmetsa sõnul jagab Microsoft partneritele kompetentse, et tarkvarateenuse tellijad saaksid kiiresti ja lihtsalt leida vastavas valdkonnas pädevad tarkvarafirmad.

"Tasemed põhinevad edukalt läbiviidud projektidel ning sertifitseeritud töötajatel. Kuldkompetents on kõrgeim tunnustus, mille saavutab ainult üks protsent Microsofti partneritest üle maailma," rääkis ta.

"Helmes teenis Microsoftilt tänavu Eesti firmadest ka ainsa arenduse kuldtaseme," lisas Lehtmets.

Helmes teenis Microsoftilt kuldtaseme arenduse, andmete halduse ja analüütika, pilveteenuste ja Office 365 valdkondades. Hõbetaseme kompetents saadi pilveplatvormi, väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete pilvelahenduste ja Sharepointi tarkvara kategooriates.

Jaan Pillesaare suurosalusega Helmes on Microsofti partner olnud 18 aastat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052