Autor: Indrek Kald • 4. november 2019

FOTOD: IKT aastakonverents tõi kokku sektori mõjuisikud

Neljapäeval toimus Tallinnas IKT aastakonverents, kus mõjukad infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooni ettevõtjad ning tippjuhid rääkisid oma ootustest ja hirmudest seoses järgmise aasta äriplaani ja eelarve koostamisega. Konverentsil kuulutati ka välja IKT valdkonna parimad ettevõtted.
Pipedrive´i tehnoloogiajuht Sergei Anikin ettevõtte 2020. aasta äriplaani tutvustamas.
Foto: Raul Mee

Vaata aastakonverentsi galeriid.

IKT aastakonverents Tallinnas.
Foto: Raul Mee
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052