Autor: Indrek Kald • 19. november 2019

Dell: meie äri on Baltimaades tänavu kasvanud pea 25%

Maailma üks suuremaid arvutitootjaid Dell kinnitas, et nende äri kasvas Baltimaades selle aasta esimeses pooles võrreldes eelmisega 24 protsenti.
Dell Technologiesi Ida-Euroopa regiooni tehnoloogiajuht Ludek Safar.
Foto: Gedimas Bartuska

"Balti riigid eesotsas Eestiga on väga kõrgelt arenenud ja siin võetakse kiirelt kasutusele uusi ja innovatiivseid tehnoloogiaid. Eelmisel aastal kasvas meie äri Balti riikides 17% ja selle aasta esimeses pooles võrreldes eelmisega lausa 24%," rääkis Dell Technologiesi Ida-Euroopa asepresident Sophie Ronnertz Tallinna konverentsil.

Dell Technologiesi Ida-Euroopa regiooni tehnoloogiajuhi Ludek Safari sõnul aitab ettevõtetel ellu jääda ainult efektiivne digitaalsesse maailma üleminek. "Sealhulgas muutub ka meie majandus aina enam digitaalseks, mis tähendab, et ettevõtted peavad konkurentsivõime säilitamiseks nende muutustega kaasas käima. Eesti on siinkohal suurepäraseks näiteks," kinnitas ta.

"Oleme kõik kuulnud siinsest e-riigi projektist ja digiriigist ja olulise panuse sellesse on andnud just andmete edukas kasutamine innovatiivsete lahenduste loomiseks," lisas Safar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755