Autor: Indrek Kald • 21. november 2019

Mullu suvel Eesti Energia kliendikogemuse juhiks saanud Jüri Teemant lahkus ametist

Varem mitmes Eesti telekomifirmas juhtival kohal töötanud Jüri Teemant lahkus veidi enam kui aasta kestnud töö järel Eesti Energia klienditeenuste üksuse juhi ametist.
Jüri Teemant lahkus Eesti Energiast.
Foto: Julia-Maria Linna

"Klienditeenuste üksuse senine juht Jüri Teemant on otsustanud Eesti Energiast lahkuda. Hando Sutter tänas Teemantit tehtud hea töö eest Eesti Energias ning soovis talle edu uutes ettevõtmistes," seisis eilses riikliku energiafirma pressiteates.

Edaspidi vastutab Eesti Energias muuhulgas ka kliendikogemuse eest viimased seitse aastat kontserni äri- ja infotehnoloogia üksust juhtinud Agnes Roos, kes nimetati Eesti Energia juhatusse. Tema vastutada on ka äri- ja infotehnoloogia juhtimine.

Jüri Teemant alustas Eesti Energia klienditeenuste üksuse juhi ametis mullu 6. augustil. Kontserni kliendikogemuse direktorina pidi Teemant ellu viima Eesti Energia klienditeenuste strateegiat, mille eesmärgiks on jõuda 2022. aastaks miljoni rahuloleva kliendini kokku kuues Läänemere riigis.

"Et jõuda miljoni kliendini, on meil vaja kombinatsiooni julgest tootearendusest, konkurentsivõimelisest hinnast ning eeskujulikust teenindusest. Mul on väga hea meel, et saame seda ambitsiooni viia ellu koos Jüriga, kes toob meie klienditeenuste meeskonda nii värsket mõtlemist kui ka rahvusvahelist kogemust," sõnas Eesti Energia juht Hando Sutter mullu augustis.

Sutter sõnul seisab kontserni kliendikogemuse direktor hea selle eest, et ennetada klientide muresid, tagada neile inimlikud lahendused ning et üllatada kliente julgete ja väärtust loovate teenustega. Eesti Energia on üks väheseid ettevõtteid Eestis, kus kliendiorganisatsiooni juhitakse strateegiliselt läbi kliendikogemuse.

"Eesti Energia strateegias on ambitsiooni ning seatud eesmärgid on väga selged. Sihid on kõrged, kuid samas on meil olemas kõik eeldused kasvuks ja parima teeninduse pakkumiseks. Just see mind motiveeribki. Meil on ees põnevad ajad," sõnas Teemant energiafirmasse tööle asudes.

Enne seda juhtis Teemant seitse aastat Elisa Eesti ärikliendiüksust ning kuulus ettevõtte juhatusse. Lisaks on Jüri Teemat olnud EMT (tänane Telia Eesti) turundusdirektor ja juhatuse liige. Samuti on ta töötanud Nokia kontsernis Soomes, kus vastutas müügi ja turunduse juhtimise eest Skandinaavias ja Venemaal ning juhtis hiljem ka Nokia müügitegevusi Balti turgudel, olles Nokia Eesti maajuht ja juhatuse liige.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052