Autor: Indrek Kald • 9. detsember 2019

Eesti haridustehnoloogia idufirma kaasas Jaapanist 1,1 miljonit

Eesti haridustehnoloogia idufirma Clanbeat kaasas 1,2 miljoni dollari (1,1 mln eurot) suuruse investeeringu Aasia tehnoloogiaettevõtja Taizo Soni fondist Mistletoe, et rahastada kasvu uutele turgudele.
Clanbeati asutaja ja juht Kadri Tuisk.
Foto: Kalle Veesaar

Investeerimisvoorus osalesid ka olemaolevad investorid - Pipedrive’i kaasasutajad Martin Henk ja Ragnar Sass. Investeeringut kasutatakse tarkvara arendamiseks ja uutele turgudele sisenemiseks.

Clanbeat on isikliku arengu ja organisatsiooni kultuuri toetamise tööriist oma inimeste arengust huvitatud organisatsioonidele. Ettevõte pakub tarkvara inimeste sisseelamiseks, isikliku arengu planeerimiseks ja teostamiseks läbi mentorsuhete juhtimise, 1:1-vestluste ning kogukonna toe.

"Aitame inimestel luua oma arenguplaani tulenevalt oma huvidest ja eripäradest, saavutada eesmärke ja kujundada iseenda tulevikku tänapäeva ettearvamatus keskkonnas, jäädes truuks iseendale," ütles Clanbeati asutaja ja juht Kadri Tuisk.

Miljardärist investori Taizo Soni sõnul usub ta, et hariduse tulevik on elukestev ennastjuhtiv õppimine. "Mis tähendab seda, et me kõik peaksime õppima, kuniks me sureme, sest ma tugevalt usun, et edu siin elus ei tule rikkusest ja kuulsusest, vaid igaühe isiklikust kasvust," märkis ta.

"Head tööriistad isikliku arengu toetamiseks on väga olulised. Seetõttu ma suuresti suhestun Clanbeati visiooni ja lahendustega," lisas Son Eesti idufirma pressiteates.

Clanbeati kliendid asuvad Eestis, Soomes ja Singapuris. Viimase aasta suurim kasv on tulnud haridussektorist. Uue rahastusega arendab Clanbeat oma toodet ning laieneb uutele turgudele Euroopas ja Aasias.

Clanbeat asutati Tallinnas aastal 2016. Fookus haridusele võeti 2018, kui lisaks asutajale ja juhile Kadri Tuisule liitusid meeskonnaga hariduse eksperdid Tiina Pauklin ja Triin Noorkõiv ning tehnoloogia arendusjuht Christjan Schumann. Hetkel töötab Clanbeati meeskonnas seitse inimest.

Koos värske investeerimisringiga liitusid ettevõtte meeskonnaga Helsinki International Schooli juht Kathleen Nahlee ning Eesti õpi- ning haridusteadlased Grete Arro ja Kati Aus. Nemad asusid ettevõtte nõustajate ringi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755