Indrek Kald • 9 jaanuar 2020

Balti Logistika ja Insplay avavad oma digitaalse eduloo saladusi

Ülemiste Citys toimub 23. jaanuaril konverents digitaalsest innovatsioonist toimivas äris, kus oma kogemusi jagavad Eesti ettevõtjad. Lisaks tuleb ühisvaatamisele mitu ettekannet hiljutiselt JCI maailmakonverentsilt.

Balti Logistika tegevjuht Joel Timm.  Foto: Terje Lepp

Esmalt tutvustab SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk panga digitaalse kasvu kiirendit. Seejärel avavad Balti Logistika tegevjuht Joel Timm ja IT-juht Siimu Kaas ning Insplay juht Andres Sirel oma digitaalse eduloo saladusi.

Tallinnas toimunud JCI maailmakonverents tõi novembris kohale üle 5000 delegaadi ligi 120 riigist. Ühe teemana võeti luubi alla digitaliseerumise innovatsioon, kasv, võimalused ja tulevik.

23. jaanuaril pakutakse ülevaadet olulisematest teemadest ning aruteludest. Järelvaatamisele tulevad näiteks: Martin Villig (Bolt, eks-Skype) – "Unicorn Story from Skype to Bolt", Allan Martinson (Xolo) – "Estonia – Turning the Country into a Platform for Digital Businesses", Rain Kirjanen (Avalanche) – "Future of Digital Work", Jussi Luhtasela (Finnair) – "Future of Transport".

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Silvian Karu
Silvian KaruReklaamimüügi projektijuhtTel: 5691 8931
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821