Autor: Indrek Kald • 16. märts 2020

Elisa ja Tele2 sulgesid kõik esindused, Telia mitte

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks ja inimkontaktide vähendamiseks sulgevad Elisa ja Tele2 kõik esindused üle Eesti. Samas Telia hoiab esindused avatuna.
Novembris avatud Tele2 esindus Jõhvis.
Foto: Tele2

Hetkel jätkame tavarežiimil, ent kui midagi muutub, anname sellest teada, kinnitas Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf äsja.

Reedel teatas Eesti suurim telekomiettevõte, et Telia esinduste töötajad kasutavad kliendikontaktide vahel desinfitseerimisvahendeid, maandamaks viirusohuga seotud riske. Samas lisas Telia toonases teates, et seoses suurenenud viirusohuga võidakse esinduste tööaega piirata või esindusi sulgeda.

Tele2: sulgemine on ebamugav, aga vajalik samm

"Suure üle-eestilise ettevõttena tajume oma vastutust koroonaviiruse leviku piiramisel ja seepärast oleme võtnud vastu otsuse sulgeda ajutiselt kõik Tele2 esindused, et tagada tänases eriolukorras meie kõigi heaolu," ütles Tele2 müügidirektor Aare Uusjärv.

Tema sõnul tekitab esinduste sulgemine küll ebamugavusi, ent on tänases olukorras vajalik samm, et kaitsta nii töötajate kui klientide tervist. "Oleme klientide jaoks jätkuvalt olemas telefoni, e-kirja ja chati kaudu. Anname endast parima, et lahendada kõikvõimalikud esilekerkivad mured telefoni ja e-kanalite kaudu," lisas Uusjärv.

Elisa paneb esindused kinni alates homsest

Seoses eriolukorraga sulgeb Elisa homsest koroonaviiruse leviku tõkestamiseks ja inimkontaktide vähendamiseks kõik esindused üle Eesti. Kliente teenindame kodulehe vestlusakna kaudu, kus jätkavad kontaktivaba tööd ka klienditeenindajad, samuti toimib klienditelefon.

"Lisajõuna toome Elisa virtuaalsetesse kanalitesse klientide küsimustele vastama ka meie esinduste töötajad," sõnas Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu. "Kuniks keskused on lahti, kasutavad töötajad Elisa esinduse ruume edaspidi kaugtööks, aidates vastata klientide küsimustele ja muredele," kinnitas ta.

Elisa esindused jäävad ajutiselt suletuks kuni olukorra normaliseerumiseni. Uue info korral teavitab sellest ettevõte kliente koheselt.

Kõik kolm telekomifirmat soovitavad klientidel kodust lahkumata kasutada teenuste muutmiseks või tellimiseks iseteenindust ja ostudeks e-poodi. Seadmed toimetatakse klientideni pakiautomaatide kaudu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755