Autor: Indrek Kald • 14. aprill 2020

Eesti idufirmad otsivad mitme riigi koostöös lahendusi ärikinnisvara omanikele

Kaks Eesti idufirmat korraldavad täna veebipõhise seminari, milles osalevad Euroopa ettevõtted otsivad uudseid lahendusi ärikinnisvara omanikele eelkõige tegevuse efektiivistamiseks ja kulude alandamiseks.
R8techi kaasasutaja ja tegevjuht Siim Täkker Äripäeva konverentsil "Säästlik hoone 2019".
Foto: Raul Mee

Täna kell 16-17.30 toimuval üritusel osalevad kuus kinnisvaratehnoloogia iduifrmat viiest riigist. Eeesmärgiks on pakkuda uudseid lahendusi ärikinnisvara omanikele ja firmajuhtidele eelkõige tegevuse efektiivistamiseks ja kulude alandamiseks ning rentnike ja külastajate heaolu parandamiseks. Osalevad R8tech ja Ninja Solutions (Eesti), realxdata (Saksamaa), Smartvatten (Soome), Ingy (Holland) ja Heptasense (Portugal).

R8techi kaasasutaja ja tegevjuhi Siim Täkkeri sõnul on nad töötanud välja integreeritud diagnostika- ja sisekliimakontrollilahenduse ärihoonetele koos hoone haldamise süsteemiga, mis annab 10-20% energiasäästu ja madalama CO2 ning lihtsustab rikete ja kõrvalekallete tuvastamist.

Teine esineja Eestis on Madis Laas, Ninja Solutionsi kaasasutaja ja tegevjuht. Esimese kontaktivaba büroohoone käivitas Ninja Solutions märtsis, ka ituudised.ee kirjutas sellest.

Veebiseminari peakorraldaja on tehnoloogiaettevõte R8tech ning üritust toetab European Facility Management Network.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755