Autor: Indrek Kald • 24. aprill 2020

TalTech ja Transferwise osalevad Euroopa super-tehnikaülikooli loomisel

TalTechi osalusel on kavandamisel Euroopa super-tehnikaülikool, kus inseneriõppele paneb õla alla ka Transferwise.
TransferWise´i kaasasutaja Taavet Hinrikus.
Foto: Andras Kralla

TalTech koostöös Euroopa tipp-tehnikaülikoolidega tegi Euroopa Komisjonile ettepaneku rahastada initsiatiivi EuroTeQ Engineering University, mis tähendab ühist ambitsiooni õppes ja teaduses ning ettevõtluskoostööd maailma tehnoloogiahiidudega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052