Autor: Indrek Kald • 28. aprill 2020

31aastase tarkvarafirma juht: kriis on väikestele ettevõtetele paras loterii

Meie väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele on majanduskriis paras loterii ja mõni suur võib inertsiga täitsa puusse lennata, ütles tarkvarafirma AS Ektaco juhatuse liige Kaido Jelle.
Väikestele ettevõtetele on kriis Kaido Jelle sõnul nagu loterii.
Foto: Pixabay

Maksevõimeliste klientide arv on tema sõnul vähemalt kolmandikul ettevõtetel drastiliselt vähenenud ja tarkvara eriarenduste tellimustega ollakse väga ettevaatlikud. "Pangandusele, riigi või kohalike omavalitsuse tellimustele, spetsiifilistele niššidele orienteeritud ettevõtted elavad seni pigem hästi," lisas Jelle.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755