Autor: Indrek Kald • 29. aprill 2020

Nortali juhi sõnul võiks Tartu Ülikool tudengite arvu sadu kordi kasvatada: "e-riigil on õige aeg julgeteks otsusteks"

Riigil on õige aeg julgeteks otsusteks, näiteks suurendades virtuaalse õppe hulka Tartu Ülikoolis, et selle tudengite hulka sadu kordi kasvatada, pakub Nortal Eesti juht Ats Albre. Neist õppureist saavad meie digiriigi fännid, kellest paljud loovad ka oma ettevõtted Eestis, lisab ta intervjuus.
Nortal Eesti juht Ats Albre.
Foto: Silver Gutmann

Millised on olnud kriisi suurimad mõjud Eesti IKT-sektorile?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052