Autor: Indrek Kald • 30. aprill 2020

Tarkvaraarendaja palk erineb Eestis sõltuvalt asukohast kordades

Kui Tallinnas ja Harjumaal sai tarkvaraarendaja mullu 2945eurost mediaanpalka, siis Ida-Virumaal kõigest 1120 eurot kuus, selgub statistikaameti esmakordselt avaldatud palgaandmeist.
Tarkvaraarendus on Eestis üldiselt hästimakstud.
Foto: Pixabay

Nende vahele mahuvad Tartumaa 2406eurose mediaanpalgaga, Saaremaa 2224eurose palgaga, Viljandimaa 2140eurose palgaga ning Lääne-Virumaa 1782eurose palgaga. Ülejäänud üheksa maakonna arendajate mediaanpalk pole statistikaameti lehel avalik, sest neis on registreeritud alla 20 vastava ametiga töötaja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755