Autor: Indrek Kald • 6. mai 2020

Deloitte´i uut keskust Tallinnas asus juhtima Agur Jõgi

Maailma üks suuremaid konsultatsiooniettevõtteid Deloitte rajas Tallinna Kesk-Euroopa innovatsioonikeskuse, mille juhiks sai mitmeid IKT- ja idufirmasid asutanud ning juhtinud Agur Jõgi.
Agur Jõgi esinemas turunduskonverentsil Password 2016 Saku suurhallis.
Foto: Raul Mee

"Eestis on palju nutikaid inimesi ja ettevõtteid, julgust katsetada ja riskida ning valmisolek uusi lahendusi rakendada. Kesk-Euroopa ettevõtluskultuur on seevastu traditsioonilisem ning suhtub muutustesse ja agiilsusesse sageli skeptiliselt ja ettevaatlikult. Deloitte NEXTi üksuse loomine Tallinnas võimaldabki vahendada Eesti ja Põhjala innovatsiooni Kesk-Euroopa suurettevõtetele," selgitas Jõgi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755