Autor: Indrek Kald • 6. mai 2020

Hanke võitnud IT-ala uustulnuk lõi 21 päevaga töötukassale palgahüvitiste süsteemi

Mõne aasta Eestis tegutsenud IT-ettevõte arendas koos suurfirmadest partneritega kolme nädala jooksul töötukassale kriisi ajal tuhandetele firmadele vajaliku palkade hüvitamise süsteemi. Vahetult enne seda vähendas ettevõte riigi ees ka oma ajatatud maksuvõlga.
Avalanche Laboratory juht Rain Kirjanen esinemas mullu novembris JCI maailmakongressil Tallinnas.
Foto: Marit Kuusk

Kui Eesti 12. märtsil eriolukorra välja kuulutas, pidid paljud ettevõtted oma töömahtu vähendama ja kulusid kärpima. Töötukassa seadis prioriteediks palgahüvitiste väljamaksmise ja arendustöid alustati juba 16. märtsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052