Autor: Indrek Kald • 6. mai 2020

Konkurents tiheneb: suur Norra tarkvarafirma siseneb Eesti turule

35 riigis tegutsev Norra börsifirma Crayon loob esinduse Eestis ja hakkab siin pakkuma tehisintellekti, masinõppe, pilve- ja tarkvaralahendusi.
Crayon loob esindused Eestis, Lätis ja Leedus.
Foto: Crayon

"Balti riikides näeme, et sellele valdkonnale tuleb pöörata palju tähelepanu, kuna nõudlus on olemas – täna on meil sõlmitud juba esimesed lepingud. Oleme värvanud üheksa inimest ja aasta lõpuks on eesmärk laiendada meeskonda ja panustada kohaliku kliendiportfelli rajamisele," ütles Crayoni Baltimaade juht Tomas Ruzgys.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052