Autor: Indrek Kald • 7. mai 2020

Ridango juht: kriisi ajal on taskus mitu stsenaariumit, ent veel pole neid vaja läinud

Tagataskus on valmis kriisi stsenaariumid, täna pole õnneks olnud vajadust neid sealt välja võtta, ütles pileti- ja maksesüsteemide arendaja AS Ridango juht Mart Nielsen. Aasta lõpuks soovib firma töötajate arvu 10% kasvatada, pea saja inimeseni.
AS Ridango juht Mart Nielsen.
Foto: Ridango

"Tõsi küll – uue kontori otsingu plaanid panime ajutiselt riiulile ja püüame mõne aja veel olemasolevale pinnale ära mahtuda," lisas ta. Kuna nõudlus on pigem kasvanud, palkab Ridango jätkuvalt uusi spetsialiste. Märtsi lõpus töötas ettevõttes 82 inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052