Autor: Indrek Kald • 11. mai 2020

Ülisuur toetuse taotlejate hulk ummistas EASi e-teeninduse. Soovitus: kasutage e-kirja

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) e-teeninduse kaudu väikeettevõtja kahjude hüvitamise toetuse ja turismiettevõtete kriisitoetuse taotluste vastuvõtt oli seoses ülisuure taotlemise mahuga üle kolme tunni häiritud.
EASi juhib 2019 detsembrist Peeter Raudsepp.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

"Süsteem on ajutiselt üle koormatud, sest ettevõtjate huvi taotluste esitamise vastu on erakordselt suur. Ettevõtjatel, kel ei õnnestu EASi iseteeninduskeskkonnas taotlust esitada, võivad digiallkirjastatud taotluse koos lisadega saata aadressile [email protected]," teatas EAS kell 11:50.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755