Autor: Indrek Kald • 15. mai 2020
Ainult tellijatele

Eesti e-kaubandus tegi aprillis kahekordse hüppe. Vii äri veebi!

Eesti e-kaubanduse liidu hinnangul kasvas aprillis ostlemine Eesti e-poodidest aasta varasemaga võrreldes kaks korda, ligi 120 miljoni euroni. Rekordtulemust kinnitavad nii Maksekeskuse andmed kui ka mitmekordistunud e-kaubanduse pakkide saatmine.

Maksekeskuse juht Art Lukas.
Autor: Maarit Eerme

Eesti e-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät selgitas, et kui Eesti e-poodidele on pakkunud eriolukord uusi võimalusi, siis välisriikide veebikaubamajadest tehtud ostude käive on vähenenud umbes kolmandiku võrra. "Piiriülesed e-ostud on moodustanud tavapäraselt umbes poole e-ostude käibest, aprillis oli see osakaal umbes 30%," märkis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112