Autor: Indrek Kald • 15. mai 2020

Eesti e-kaubandus tegi aprillis kahekordse hüppe. Vii äri veebi!

Eesti e-kaubanduse liidu hinnangul kasvas aprillis ostlemine Eesti e-poodidest aasta varasemaga võrreldes kaks korda, ligi 120 miljoni euroni. Rekordtulemust kinnitavad nii Maksekeskuse andmed kui ka mitmekordistunud e-kaubanduse pakkide saatmine.
Maksekeskuse juht Art Lukas.
Foto: Maarit Eerme

Eesti e-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät selgitas, et kui Eesti e-poodidele on pakkunud eriolukord uusi võimalusi, siis välisriikide veebikaubamajadest tehtud ostude käive on vähenenud umbes kolmandiku võrra. "Piiriülesed e-ostud on moodustanud tavapäraselt umbes poole e-ostude käibest, aprillis oli see osakaal umbes 30%," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052