Autor: Indrek Kald • 15. mai 2020

Kannapööre: koosolekuruumide vahendust pakkunud firma avas kontorijagamise teenuse

Kahe aasta eest koosolekuruumide vahendusteenust pakkuma hakanud Eesti idufirma MySpotit kaotas koroonaviiruse levikust tingitud piirangute tõttu kogu äri ning töötas välja kontorijagamise platvormi, et toetada uute töövormide juurutamist.
MySpoti tiim lõi kriisi ajal uue toote.
Foto: Erlend Štaub

MySpotiti kaasasutaja Hardi Kinnase sõnul on üha laienev töötamise hübriidmudel segu kaugtööst ja töötamisest kontoris. "Oleme üheskoos läbi teinud maailma suurima katse kaugtöö vallas ja on loomulik, et me ei saa tagasi minna selle juurde, nagu varem asjad olid. Viimase kahe kuuga on kaugtöös toimunud mitme aasta areng," selgitas nimekatelt Eesti ettevõtjatelt hiljuti stardiraha kaasanud idufirma juht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052