Autor: Indrek Kald • 19. mai 2020

LHV lekitas mitmesaja eralaenukliendi nimed. Pank: see oli inimlik eksitus

LHV avalikustas kogemata mitmesaja pangast eralaenu võtnud inimese nimed ja e-posti aadressid. Katse viga heastada ebaõnnestus.
LHV Pank palus klientidelt vabandust ja lubas hoolitseda, et sarnast olukorda edaspidi ei juhtuks.
Foto: Liis Treimann

Ligikaudu 200 LHV Pangast eralaenu võtnud klienti sai postkasti e-kirja, kus olid näha ka kõikide teiste adressaatide e-posti aadressid. Nimekirjas olid ära tuntavad advokaadid, investorid, ettevõtjad ja linnavalitsuse tippametnikud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755