Autor: Indrek Kald • 26. mai 2020

Reedel võib esineda tõrkeid Eesti e-riigi teenuste kasutamisel

Ööl vastu reedet pole hooldustööde tõttu mitme tunni jooksul võimalik kasutada mobiil-IDd ja Smart-IDd, ajatempli- ja kehtivuskinnitusteenust ning anda digiallkirju. Ent tõrkeid e-teenuste kasutamisel võib esineda ka reede hommikul ja päeval.
Hooldustööde tõttu on olulised allkirjastamise ja autentimisega seotud toimingud mõistlik muule ajale planeerida (pilt ID-kaardist on illustratiivne).
Foto: Erik Prozes

Kui hooldustööd peaksid kestma planeeritust kauem, võib olla häiritud ka andmevahetuskihi X-tee töö, mille tulemusel ei pruugi toimida andmevahetus erinevate infosüsteemide vahel, teatas riigi infosüsteemi amet (RIA).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052