Autor: Indrek Kald • 5. juuni 2020

Eesti äritarkvara pakkuja laienes Läti turule

Eestis laialt levinud äritarkvara, enam kui 30 000 kasutajaga Standard Books on sellest nädalast kättesaadav ka Lätis tegutsevatele ettevõtetele.
Excellenti tiim mullu Äripäeva korraldet raamatupidajate konverentsil.
Foto: Excellent

"Excellenti soovitusindeks on viimase kolme aasta jooksul teinud läbi hüppelise tõusu. See annab meile kindlust pakkumaks sama toodet ka Läti ettevõtetele," kinnitas tarkvara pakkuva Excellent Business Solutions Eesti ASi turundus- ja kommunikatsioonijuht Maret Luts.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755