Autor: Indrek Kald • 9. juuni 2020

Aastatega miljoni kahjumit teeninud Eesti IT-firma juht: kriis oli meie äris väga hea aeg

Kolmemõõtmelisi avatare loova ettevõtte Wolfprint 3D juht Timmu Tõke kinnitas, et sotsiaalne distantseerumine oli mängutööstusele väga hea aeg, sest suurenes nõudlus kvaliteetsete videomängude ja avataride järele.
3D-avatar, millel on kujutatud Wolfprint 3D asutaja Timmu Tõke.
Foto: wolf3d.io

"Kriis on andnud tõuke viia oma ärimudel ja operatsioonid efektiivsemaks," lisas ta. Ettevõtte käibekasv oli mullu korralik, pool müügist tuli USAst ning veidi alla poole Rootsist. Siiski maadleb Wolfprint 3D juba aastaid negatiivse omakapitali ning pea miljonieurose kogunenud kahjumiga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755