Autor: Indrek Kald • 18. juuni 2020

Idufirma Frank.ai tegevuse lõpetamisega kaotas raha ka Ekspress Grupp

Turundusautomaatika ettevõtte Frank.ai tegevuse lõpetamisega kaotas oma investeeringu idufirmasse ka Ekspress Grupp, mis oli seal üks suuremaid rahastajaid.
Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik.
Foto: Raul Mee

Grupi arendusjuhi Kaspar Hanni sõnul hoitakse aga investeerimisvõimalustel idusektoris jätkuvalt silma peal, kuid edaspidi vaadatakse küpsemaid ettevõtteid, millel on ette näidata toode ja maksvad kliendid. "Mida rohkem nad on seotud meie ärivaldkondadega, seda parem," ütles Hanni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755