Autor: Indrek Kald • 18. juuni 2020

Veel 3 töötajat said Net Groupi partneriks. Priit Kongo: ka 1% osaluse müük lubab osta uue kodu

Järgmised kolm Net Groupi töötajat said ettevõttes osaluse. IT-firma asutaja Priit Kongo sõnul oli nende esimene poolaasta eelarvest kõvasti tugevam ning ka lisandväärtuselt töötaja kohta ollakse Eesti IT-sektori keskmisest tublisti paremad.
Net Groupi asutaja ning juht Priit Kongo.
Foto: Andras Kralla

"Net Groupi turuväärtus on nii suur, et isegi 1% osaluse müük annab võimaluse endale korraldada lahe äraelamine uue eluaseme või aastase ümbermaailmareisi näol," lisas Kongo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474