Autor: Indrek Kald • 25. juuni 2020

Madis Müür investoriks olemisest: keegi teine veedab unetud ööd ja peab mähkmeid vahetama

Pea miljonieurost portfelli omav Eesti tehnoloogiaettevõtete investor Madis Müür panustas ebaõnnestunud turundusala idufirmasse Frank.ai 30 000 eurot. Raha ära põletanud ettevõtte juhtidele tal etteheiteid pole, pigem võtab ta seda koolirahana.

Madis Müür aastal 2018 investeerimisfestivalil.
Foto: Raul Mee
"Eks idufirmad tegutsevad tihti motoga "fake it til you make it" (teeskle kuni suudad) ja ega näiteks [tööstust digitaliseerival] Fractoryl või [isikutuvastust pakkuval] Veriffil ei ole ka täiesti lõpuni ära automatiseeritud enda lahendus, käsitööosa tuleb järjest vähendada. Sama lugu [pakirobotite tootjal] Starshipil," rääkis ta.
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052