Autor: Indrek Kald • 30. juuni 2020

RIA uuendas poole miljoni euro eest võrguseadmeid

Riigi infosüsteemi ameti riigivõrgu osakond on tänavu vahetanud välja tuumikvõrguseadmeid poole miljoni euro ulatuses. Nimelt selgus auditist, et osadele riigivõrgus kasutusel olnud seadmetele sellest kevadest enam turvapaikasid ja tarkvarauuendusi ei pakutud.
Võrgukaablid (pilt on illustratiivne).
Foto: Pixabay

"Uute seadmete kasutusele võtmisega erilisi riske ei kaasnenud, kuivõrd seadmed on standardsed ja meil on oskusteave nende kasutamiseks," kommenteeris RIA Euroopa Liidu struktuurfondi rahastatud projekti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755